Şahane Damat Dizisi

, , No Comments
Star tv ekranlarından yeni bir yaz dizisi müjdesi daha geldi. Yaz aylarına yaklaşırken yeni projeler günyüzüne çıkmaya başlıyor. Star tv yaz sezonuna iddialı girmek için hazırlıklara start verdi. Geçtiğimiz sezon yaz aylarında fox tv ekranlarında yayınlanan İnadına Aşk'ın yağımcısı olan Sinegraf Yapım'ın yapımcılığın üstleneceği yeni dizi yaz aylarında damga vuracak.

Oyuncu ve cast çalışmaları devam eden dizinin henüz hangi tarihte yayınlanacakğı konusunda net bir bilgi yok. Fakat haziran aylarında çekimleri başlanacak olan dizinin temmuzda çekimleri bitecek ve temmuz ayının sonlarında izleyici karşısına çıkacak. Şimdiden yeni dizimizde oynayacak yetenekli oyunculara başarılar diliyoruz.


Şahane Damat Konusu


Dizinin konusuyla ilgili henüz bir açıklama bulunmuyor. Detaylar geldikçe bilgilendireceğiz...
Şahane Damat Oyuncuları

Burcu Özberk


12 Aralık 1989 Eskişehir doğumlu yetenekli oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı tiyatro bölümü mezunudur. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Huricihan Sultan karakteri ile büyük beğeni toplamıştır. Güneşin Kızları dizisinde Nazlı Yılmaz karakteriyle büyük bir kitleye sahip olmuştur.


Ali Ersan Duru

 19 Eylül 1984 Ankara doğumlu yakışıklı oyuncu Osmangazi Üniversitesi Maliye Bölümünden mezun olmuştur. Üç yıllık tiyatro eğitimi bulunmaktadır. Lale Devri, Başrolde Aşk, Hayat Devam Ediyor, Yağmurdan Kaçarken, Bugünün Saraylısı, Gönül İşleri ve Aşk Zamanı gibi dizilerde rol almıştır.

0 yorum:

Yorum Gönder